Heipä hei! Kirjoittelen tällä hetkellä fantasiatarinaa merenneidosta ja vampyyrista, ja mikä epätavallista, tapahtumapaikat kohdistuvat Suomeen! En ole koskaan lukenut tarinaa, jossa fantasiahenkilöitä asuisi Suomessa.. onko joku muu?
Oon edistyny jonkin verran ja lähipäivinä ois tietenkin tarkotus kirjottaa lisää...

Meen huomenna kaupungille koulun jälkeen, niin jos jtn löydän niin laitan kuvaa tänne;) Käyn kirpparilla ja Plazassa.. torstaina röntgeniin sun muuta, ja torstaina on kans koulukuvaus.. päätin just et otan luokkakuvan. Mun omiin kuviin en oo koskaan oikeen ollu tyytyväinen niin päätin jättää ne pois.

Tänään oli niin sanottua "liikuntaa" käveltiin mutainen hiekkakentä ympäri parin kanssa ja sitten mentiin tietsikkaluokkaan ettimään kuvia liikkavihon kanteen. Löysin yhden ihanan Tokyo Mew Mew-aiheisen, ja loput sit piirrän ite. Lopputuloksesta kans kuvaa tuloillaan..:))

http://www.youtube.com/watch?v=4Z81Jyj1ibg

Tässä muuten lista asioista, joita en millään jaksais odottaa..:)

+ Adam ja The Baseballs tulis Suomeen
+ et ois jo lauantai, koska me mennään kavereiden kanssa Särkänniemeen
+ et pääsen lukemaan Terhi Rannelan kirjat Yhden promillen juttuja ja Kuparisaari II - Korkea Puoliso (myös Anneli Kanto)
+ että Salatut elämät, Glee ja Suomen huippumalli haussa - ohjelmat alkaa:)
+ et tulee joulu<3:D
+ että saan mun tarinan valmiiksi..
+ meen kaupungille (hah, huomenna)
+ saan taas innostuksen valokuvaukseen:)
+ että kuvaamataito tulee lukkariin:D

jajaja paljon paljon muuta, luulisin:)
Terkuin, empzi



p.s. se, jonka laitoin mun liikunnan vihkoon on tää vika, mut se tuli siihen mustavalkosena<3 Noi Tokyo Mew Mew:n tytöt on niin ihania ja söpöjä<3
Samoin Nana ja Nobu tossa ekassa kuvassa, ja muutenkin;D